Category Archives: Lajmet e fundit

16 Oct
0

AKU kryen 331 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të AKU-së kanë vijuar edhe gjatë ditë së  sotme inspektimet dhe monitorimet në terren edhe si pjesë e Task-Forcës Anti-Covid. Task-Forca po monitoron në vazhdimësi çdo subjekt dhe hallkë të të gjithë niveleve arsimore për zbatueshmërinë e protokollit ...

Lexo më shumë
16 Oct
0

Dita Botërore e Ushqimit RRIT, USHQE, MBËSHTET, TË GJITHË BASHKË

Dita Botërore e Ushqimit është një ditë ndërkombëtare që festohet çdo vit në mbarë botën më 16 Tetor në nder të datës së themelimit të Organizatës së Ushqimit dhe Bujqësisë të Kombeve të Bashkuara në 1945.   Që në 1981, ...

Lexo më shumë
15 Oct
0

AKU kryen 348 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë kryer 348 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin edhe si pjesë e Task-Forcës Anti-Covid. Task-Forca Anti-Covid këmbëngul në zbatimin e protokollove të sigurisë në të gjitha bizneset por edhe në të ...

Lexo më shumë
13 Oct
0

AKU kryen  345 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit  kanë kryer gjatë ditës së sotme 345 inspektime dhe monitorime edhe si pjesë e Task-Forcës Anti-Covid. Task-Forca këmbëngul në të gjitha bizneset dhe në të gjitha nivelet e sistemit arsimor gjatë monitorimeve, që ...

Lexo më shumë
09 Oct
0

AKU kryen 272 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë kryer gjatë ditës së sotme 272 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin edhe si pjesë e Task-Forcës Anti-Covid. Task-Forca Anti-Covid vijon monitorimet nëpër të gjitha nivelet e sistemit arsimor dhe biznese ...

Lexo më shumë