Category Archives: Lajmet e fundit

30 Oct
0

AKU ka kryer 694 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të AKU kanë kryer gjatë ditës së sotme 694 inspektime dhe monitorime edhe si pjesë e Task-Forcës Anti-Covid. Gjatë inspektimeve janë dhënë dhjetë masa me paralajmërim për mungesë të planeve 3D,  mungesë librezash shëndetësore dhe mungesë të analizave ...

Lexo më shumë
30 Oct
0

Drejtori i Përgjithshëm i AKU Z. Bledar Skënderi : Siguria ushqimore qëllimi i punës sonë të përbashkët

Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar te Ushqimit Z, Bledar Skënderi gjatë takimit të sotëm me  krerët e 12 drejtorive rajonale të AKU-së, pranë Drejtorisë së Përgjithshme, kërkoi angazhim maksimal të të gjitha drejtorive rajonale, në  garantim të sigurisë ushqimore ...

Lexo më shumë
29 Oct
0

AKU ka kryer gjatë ditës së sotme  739  inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit  kanë vijuar edhe gjatë ditës së sotme inspektimet dhe monitorimet edhe si pjesë e Task-Forcës Anti-Covid. Gjatë inspektimeve janë dhënë tetë masa me paralajmërim nëpër biznese ushqimore, për mungesë të rinovimit të analizave ...

Lexo më shumë
28 Oct
0

AKU kryen 577 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë kryer 577 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin edhe si pjesë e Task-Forcës Anti-Covid. Gjatë inspektimeve janë dhënë shtatë masa me paralajmërim  në biznese ushqimore, për rinovim të librezave shëndetësore, rinovim ...

Lexo më shumë
27 Oct
0

AKU kryen 365 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit  kanë kryer gjatë ditës së sotme 365 inspektime dhe monitorime edhe si pjesë e Task-Forcës Anti-Covid. Gjatë inspektimeve janë dhënë 10  masa me paralajmërim nëpër biznese ushqimore për mungesë të librezave shëndetësore,  sende ...

Lexo më shumë