AKU kryen 386 inspektime dhe monitorime

Trupat inspektuese të AKU-së kanë vijuar punën gjatë ditës së sotme me inspektime dhe monitorime në kuadër të Task-Forcës kundër përhapjes së Covid-19.

Gjatë inspektimeve janë dhënë këshillime dhe orientime për plotësimin e dokumentacionit të sigurisë ushqimore, ashtu edhe në zbatimin e përpiktë të Protokollit të Sigurisë.

Bazuar Planit të Marrjes së Mostrave, janë marrë 37 mostra për monitorimin e qumështit, gjithashtu edhe në perime për monitorim pesticidesh.

AKU është e pranishme çdo ditë në terren, për të garantuar sigurinë ushqimore dhe shëndetin e konsumatorëve.

 

#BashkëpërSigurinëUshqimore

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme