Category Archives: Lajmet e fundit

01 Apr
0

Sot AKU ka kryer 207 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore. Gjatë ditës së sotme janë realizuar nga Drejtoritë Rajonale të AKU- së 207 inspektime dhe monitorime në bazë ...

Lexo më shumë
31 Mar
0

Sot AKU ka kryer 172 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore. Gjatë ditës së sotme janë realizuar nga Drejtoritë Rajonale të AKU- së 172 inspektime dhe monitorime në bazë ...

Lexo më shumë
30 Mar
0

Sot AKU ka kryer 184 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore. Gjatë ditës së sotme janë realizuar nga Drejtoritë Rajonale të AKU- së 184 inspektime dhe monitorime në bazë ...

Lexo më shumë
29 Mar
0

Sot AKU ka kryer 194  inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore. Gjatë ditës së sotme janë realizuar nga Drejtoritë Rajonale të AKU- së 194 inspektime dhe monitorime  në bazë ...

Lexo më shumë
27 Mar
0

REKOMANDIME PËR NJË DIETË TË SHËNDETSHME PËR TË RRITUR DHE FËMIJË

Konsumi i një diete të shëndetshme përgjatë gjithë jetës ndihmon në parandalimin e të gjitha formave të kequshqyerjes, ashtu si edhe një sërë sëmundjesh të patransmetueshme (SPT) dhe problemesh shëndetësore. Megjithatë, shtimi i prodhimit të ushqimeve të përpunuara, qytetërimi i ...

Lexo më shumë