TAKIMI AKU-PROJEKTI I SIGURISË USHQIMORE DHE VETERINARISË

 

Gjatë ditës së sotme u zhvillua takim me Drejtorin e Përgjithshëm të AKU-së, Z. Bledar Skënderi dhe ekspertet e komunikimit të Projektit të Sigurisë Ushqimore dhe Veterinarisë , në lidhje me planin  e aktiviteteve mbi aspekte te komunikimit për 3-mujorin e ardhshëm të vitit 2021.

Gjatë këtij takimi u vendosën piketa mbi prioritetet e momentit dhe çështje me rendësi më afatgjatë.

AKU vlerëson asistencën a vazhdueshme qe ofrohet nga projekti i Sigurisë Ushqimore dhe Veterinarisë.

 

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme