Category Archives: Lajmet e fundit

29 Mar
0

DELVINË AKU BLLOKON 20 KG  MISH QENGJI NË NJË DYQAN MISHI PA VULË DHE PA CERTIFIKATË VETERINARE

Autoritet Kombëtar i Ushqimit në vijim të masave për disiplinimin e therjes dhe tregtimit të mishit  në funksion të garantimit të sigurisë ushqimore,  bllokoi  sot  në qarkun e Vlorës  dhe më konkretisht në qytetin e  Delvinës, në një dyqan mishi ...

Lexo më shumë
29 Mar
0

AKU TAKIM ME PËRFAQËSUESIT E BAXHOVE TË QARKUT KUKËS

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në qarkun e Kukësit, ka zhvilluar takimin me përfaqësues të baxhove, në lidhje me  nismën e ndërmarrë nga AKU për sensiblizimin e operatorëve të prodhimit dhe përpunimit e qumështit në të gjithë vendin, mbi plotësimin e ...

Lexo më shumë
28 Mar
0

TIRANË, AKU SENSIBILIZIM OPERATORËVE TË BIZNESIT TË PRODHIMIT TË QUMËSHTIT PËR PLOTËSIMIN E RAPORTIT TË VETËKONTROLLIT

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit Qarku Tiranë, ka zhvilluar gjatë ditës së sotme, një takim informues dhe sensibilizues me operatorët e biznesit të prodhimit dhe përpunimit të qumështit të këtij qarku, në lidhje me plotësimin e raportit të vetëkontrollit, si kushti ...

Lexo më shumë
28 Mar
0

KRUJË, AKU KONFISKON 78 KG MISH QENGJI DHE VIÇI  NË MUNGESË TË CERTIFIKATËS VETERINARE DHE PËR KUSHTE TË RËNDA HIGJIENO-SANITARE

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka konfiskuar pasditen e djeshme një sasi prej 73 kg mish qengji dhe viçi në mungesë të certifikatës veterinare dhe për tregtim të tij jashtë çdo kushti higjie-sanitar, përkatësisht në njësinë e tregtimit të mishit në ...

Lexo më shumë
26 Mar
0

QARKU DURRËS , AKU TAKIM ME OPERATORËT E BIZNESIT TË PRODHIMIT DHE PËRPUNIMIT TË QUMËSHTIT

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në kuadër të nismës sensibilizuese dhe informuese me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore në vend, ka zhvilluar nje takim  me operatorët e biznesit të prodhimit dhe  përpunimit të qumështit në këtë qark dhe përkatësisht me  përfaqësues ...

Lexo më shumë