Category Archives: Lajmet e fundit

14 Jul
0

SARANDË, AKU BLLOKON AFËRSISHT 50 LITRA QUMËSHT, TREGTONIN ME BIDONA NË RRUGË

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në bashkëpunim me policinë bashkiake ka konfiskuar në Sarandë afërsisht 50 litra qumësht disa shitësve ambulant që tregtonin qumështin me bidona dhe me kushte të rënda higjeno – sanitare. Gjatë aksionit janë bllokuar 43 litra qumësht ...

Lexo më shumë
13 Jul
0

POGRADEC, AKU BLLOKON AFËRSISHT 1 TON MISH NË NJË AKTIVITET TË PALIGJSHËM

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka konfiskuar në Pogradec afërsisht 1 ton mish (860 kg mish vici, lope dhe 35 kg të brendshme) gjatë mbrëmjes së datës 12 korrik 2018 aksion që ka vijuar deri në të gdhirë të datës 13.07.2018 ...

Lexo më shumë
01 Jun
0

KONISPOL, AKU KONFISKON MISH DHE AUTOMJETIN TË DYSHUAR KONTRABANDË NGA GREQIA

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në kuadër të një operacioni që po vazhdon ka konstatuar një shtetas që po transportonte një kafshë gjedh, lopë e therur. Sipas të dhënave dyshohet që kafsha vinte nga Greqia kontrabandë përmes kufirit të Gjelbër. Kafsha ...

Lexo më shumë
01 Jun
0

AKU BLLOKON 95 KG PRODUKTE BULMETI PËR TREGTIM TË PASIGURT NË FSHATIN BACK, SKRAPAR

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në vijim të masave të marra për disiplinimin e baxhove, stabilimenteve tregtim përpunim  të qumështit, gjatë inspektimit në Fshatin Back  te Njësisë  Administrative  Potom , rrethi i  Skraparit ka bllokuar 95 kg produkte bulmeti, përkatësisht 95  ...

Lexo më shumë
23 May
0

DELVINË, AKU BLLOKON 400 KG PRODUKTE BULMETI PËR TREGTIM TË PASIGURT

Lexo më shumë