Category Archives: Lajmet e fundit

30 Jul
0

AKU kryen 436 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të AKU-së kanë vijuar edhe gjatë ditës së sotme inspektimin dhe monitorimin  si pjesë e Task-Forcës Anti-Covid. Grupet  e Task-Forcës këmbëngulin gjatë çdo monitorimi në biznese që të zbatohet protokolli i sigurisë, higjienizimi i ambienteve, mbajtja e detyruar ...

Lexo më shumë
30 Jul
0

Drejtori i Përgjithshëm i AKU Z. Lili monitoron njësitë e tregtimit të mishit në qytetin e Pogradecit

Drejtori i Përgjithshëm i AKU -së Z.Robert Lili ka monitoruar një thertore dhe njësi tregtimi mishi në qytetin e Pogradecit, i shoqëruar nga trupa inspektuese e DRAKU Korçë. Bazuar Planit të sezonit turistik për produktet me risk të lartë, AKU ...

Lexo më shumë
29 Jul
0

AKU kryen 471 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë vijuar inspektimet dhe monitorimet në terren edhe si pjesë e Task-Forcës Anti-Covid. Kërkohet nga Taks-Forca që nga çdo biznes të zbatohet përpikmërisht protokolli i sigurisë anti- covid, mbajtja e detyruar e maskave ...

Lexo më shumë
28 Jul
0

AKU kryen 510 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit  Kombëtar të Ushqimit kanë kryer gjatë ditës së sotme 510  inspektime dhe monitorime si pjesë e Task-Forcës Anti-Covid. Në çdo monitorim nga Task-Forca kërkohet që të zbatohen protokollet e sigurisë, higjienizimi i ambienteve, mbajtja e maskave ...

Lexo më shumë
27 Jul
0

AKU kryen 353 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë vazhduar gjatë ditës së sotme inspektimet dhe monitorimet si pjesë e Task-Forcës Anti-Covid. Këmbëngulet në çdo monitorim të Task-Forcës që të zbatohet protokolli i sigurisë nëpër biznese, si e vetmja mënyrë për ...

Lexo më shumë