Category Archives: Lajmet e fundit

14 Apr
0

Veprimtaria inspektuese ditore e DRAKU në qarqe, masa administrative ndaj subjekteve në Tiranë, Shkodër, Elbasan dhe Fier

  Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë qenë gjatë ditës së sotme në terren për inspektimin e Operatorëve të Biznesit Ushqimor, në garantim të sigurisë ushqimore, si dhe monitorime në zbatim të masave për parandalimin e përhapjes së ...

Lexo më shumë
13 Apr
0

Veprimtaria inspektuese ditore e AKU, gjobitet Supermarketi në Fier pasi tregtonte produkteve ushqimore të skaduara

  Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë qenë edhe gjatë ditës së sotme në terren, për të inspektuar Operatorët e Biznesit Ushqimor në garantim të sigurisë ushqimore, si dhe monitorime në zbatim të masave për parandalimin e përhapjes ...

Lexo më shumë
10 Apr
0

AKU vijon inspektimet, në garantim të sigurisë së konsumatorëve

  Gjatë ditës së sotme trupat inspektuese të Drejtorive Rajonale të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë qenë në terren duke kontrolluar  subjektet ushqimore për garantimin e sigurisë ushqimore, si edhe monitorime apo këshillime në kuadër të masave të shtuara për ...

Lexo më shumë
09 Apr
0

AKU vijon monitorimet dhe kontrollet rigoroze për garantimin e sigurisë ushqimore

  Gjatë ditës së sotme trupat inspektuese të Drejtorive Rajonale të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë kontrolluar subjektet ushqimore për garantimin e sigurisë ushqimore, si edhe monitorime apo këshillime në kuadër të respektimit të masave të shtuara për mospërhapjen e ...

Lexo më shumë
07 Apr
0

Veprimtaria ditore inspektuese e AKU, masa administrative tregjeve të fruta-perimeve në Fier, furrave të bukës në Tiranë dhe bllokim i produkteve me etiketë të falsifikuar në Vlorë

  AKU vijon inspektimet në terren në garantim të sigurisë ushqimore. Gjatë ditës së sotme, trupat inspektuese të Drejtorive Rajonale të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë qenë në terren duke kontrolluar subjektet ushqimore për garantimin e sigurisë ushqimore, si edhe ...

Lexo më shumë