AKU, këshilla mbi sigurinë ushqimore konsumatorëve vendas dhe të huaj, gjatë sezonit turistik veror

AKU, këshilla mbi sigurinë ushqimore konsumatorëve vendas dhe të huaj, në mbrojtje të shëndetit, për një mbarëvajtje të sezonit turistik veror.

I bëjmë thirrje qytetarëve të bashkëpunojnë me AKU për çdo rast konstatimi kur cenohet siguria ushqimore.

Në numrin e gjelbër 08007575
E-mail info@aku.gov.al
Rrjetet sociale facebook, instagram

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme