Do të udhëtoni jashtë Shqipërisë këtë verë?

🌱 Do të udhëtoni jashtë Shqipërisë këtë verë? ✈️🌍 A e dini që parazitët e bimëve mund të fshihen te produktet që blini ndërsa eksploroni destinacione të reja jashtë BE-së? 😱

Udhëtoni me përgjegjësi dhe lërini bimët, lulet, farat, frutat dhe perimet pas kur të ktheheni nga aventurat tuaja.

Përhapni fjalën dhe bashkojuni lëvizjes për të mbrojtur shëndetin e bimëve. Së bashku, mund të bëjmë dallimin!

#PlantHealth4Life#PlantHealth#nature#TravelResponsibly#PreventPlantPests
#CuriousTravelers#instapassport#letsgoeverywhere#discoverearth#curiousadventures#curiousglobetrotter

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme