28 Janar – Dita e Mbrojtjes së të Dhënave Personale dhe Privatësisë

28 Janar – Dita e Mbrojtjes së të Dhënave Personale dhe Privatësisë

Privacy day

Ndërgjegjësimi dhe inkurajimi në tërësi i të drejtave themelore të individit është detyrë e institucioneve publike për forcimin e vetëdijes qytetare.

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit i bashkohet nismës së Zyrës së Komisionerit së të Drejtës për Informim dhe Mbrojtjes së të Dhënave Personale.

Thirrje qytetarëve për të ushtruar të drejtën e tyre për të shprehur ankesat/shqetësimet në lidhje me sigurinë ushqimore.

Ka disa gjëra shumë të thjeshta që ju mund të bëni për të mbrojtur të dhënat personale nga çdo përpunim i paligjshëm.

Link i video-materiali: https://www.youtube.com/watch?v=HCiwJkUo404

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme