5 Qershor – Dita ndërkombëtare e Mjedisit

Kjo ditë ka vetëm një objektiv që të ndërgjegjësojë njerëzit dhe bizneset që të respektojnë ambientin, si i vetmi vend ku takohemi sëbashku, ku kemi interesa të përbashkëta dhe rrjedhimisht të gjithë duhet ta mbrojmë.   

Të luftojmë ndotjen plastike, thirrja kryesore e kësaj dite, e cila ka shkaktuar dëme të rënda, ambientale, sociale dhe shëndetësore.    

Një ftesë miqësore për ta ruajtur Tokën për të sotmen dhe për të ardhmen.

#vetëmnjëtokë     

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme