AKU bashkë me fëmijët e Vlorës për sigurinë ushqimore

Fushata kombëtare për sigurinë ushqimore, ka ndaluar në qytetin bregdetar të Vlorës, me fëmijët e shkollës 9 vjeçare “Ismail Qemali”.

Interesimi i nxënësve për ushqyerjen e shëndetshme, u tregua ndërmjet pyetjeve dhe shkëmbimeve të shumta interaktive për misionin e AKU-së si institucioni që garanton me ligj sigurinë ushqimore në vend, duke i kushtuar vëmendje aspekteve që kontribuojnë në sigurinë e produkteve ushqimore.

Në përfundim të këtij procesi u vlerësuan me certifikata “Ambasadorë të sigurisë ushqimore” 28 minimaturantë të “Ismail Qemalit ” në Vlorë.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme