Dita Botërore e Bletëve

20 Maji është dita botërore e bletëve, një insekt kaq i rëndësishëm për jetën në planetin tonë.

Me aktivitetin e tyre ato kontribuojnë në të gjithë zinxhirin tonë ushqimor pasi nëpërmjet tyre kryhet pjalmimi dhe bleta kontribuon në ripërtëritjen e natyrës dhe ruajtjen e ekosistemit.

Ekspertë të fushës bëjnë thirrje për të ruajtur bletët, si një aset mjaft i rëndësishëm i jetës.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme

Njoftim

Lënda: Ftesë për negociatë, “Për botim në median e shkruar”.