28 Janar – Dita e Mbrojtjes së të Dhënave Personale dhe Privatësisë

28 Janar – Dita e Mbrojtjes së të Dhënave Personale dhe Privatësisë

Privacy day

Ndërgjegjësimi dhe inkurajimi në tërësi i të drejtave themelore të individit është detyrë e institucioneve publike për forcimin e vetëdijes qytetare.

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit i bashkohet nismës së Zyrës së Komisionerit së të Drejtës për Informim dhe Mbrojtjes së të Dhënave Personale.

Thirrje qytetarëve për të ushtruar të drejtën e tyre për të shprehur ankesat/shqetësimet në lidhje me sigurinë ushqimore.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme