Ne adresen e AKU erdhi nje denoncim nga nje qytetar nga Fieri

 

Ne adresen e AKU erdhi nje denoncim nga nje qytetar nga Fieri.
 
Nje subjekt tregtonte nenprodukte mishi pa etikete informuese, perberes dhe date skadence. 
 
30 kg nenprodukte tregtoheshin pa etiketim.
 
AKU bllokoi sasine e produktit dhe vendosi gjobe per subjektin.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme