6 janar 2022 – AKU Korçë

 

6 janar 2022 | AKU Korçë: sot janë inspektuar 12  operatorë biznesi ushqimor: njësi prodhimi/tregtimi bukë, dyqane ushqimore dhe inspektime për liçensim stabiliment përpunim / ambalazhim mjaltë dhe përpunim mish.
 
Janë marrë 2 masa paralajmërim për mos rinovim dokumentacioni. Si dhe u morën 2 mostra për analiza fiziko kimike.
 
6 janar 2022 |AKU Dibër: 19 inspektime dhe monitorime në njësi tregtimi restorante dhe bar kafe dhe riinspektime për verifikim detyrash të lëna. 
 
6 janar 2022 | AKU Tiranë: 20 inspektime, 1 paralajmërim  dhe 3 mostra të marra. Është marrë 1 gjobë për mos realizim detyrash të lëna në inspektimin më parë.
 
Kujdes se AKU është gjithmonë në gadishmëri
 

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme

Shtator 2023

Njoftim për Konsumatorin nga RASFF – 21.9.2023 Në vijim të