7 janar 2022 | AKU

 

7 janar 2022 | AKU Tiranë: 12 inspektime të kryera në biznese ushqimore të ndryshme: markete, supermarkete, furra buke, njësi tregtimi mishi  dhe pastiçeri. Gjatë inspektimeve janë këshilluar subjektet për zbatimin e rregullave. 
 
7 janar 2022 | AKU Korçë: 12  operatorë biznesi ushqimor kanë qenë sot objekt i kontrollit të AKU. Njësi tregtimi mishi dhe bar kafe.
 
Janë marrë 4 masa paralajmërim për mos rinovim dokumentacioni.
 
7 janar 2022 |AKU Gjirokastër: ka kryer 12 inspektime në pikën e inspektimit kufitar për produkte importi me origjinë shtazore, joshtazore dhe bimore.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme