10 janar 2022 | AKU

10 janar 2022 | AKU Durrës: 15 inspektime ✅të kryera në biznese ushqimore të ndryshme përkatësisht: market e supermarket🛒, pastiçeri🧁, furrë buke 🥖, piceri 🍕
U vendosën 3 masa administrative me Paralajmërim⚠️
📋10 janar 2022 | AKU Tiranë: 13 inspektime të kryera në biznese ushqimore të ndryshme: Thertore🥩, pika tregtimi 🛒, kopësht, restorant🍲.
Gjatë inspektimeve janë vendosur 1 gjobë ❌për mos realizim të detyrave të lëna, 1 🚫paralajmërim.
U morën 15 mostra kontroll zyrtar.🔬
📋10 janar 2022 | AKU Elbasan: 12 operatorë biznesi ushqimor kanë qenë sot objekt i kontrollit ✅të AKU. Njësi prodhimi, tregtimi buke🍞🥖tregtimi mishi 🍖dhe stabilimentet e përpunimit të peshkut🐟.
U morën 4 mostra zyrtare për analizim 🔬🔬mikrobiologjik dhe toksikologjik. Në ambientet e subjektit u bllokuan 4.1 ton 🚫produkte peshku deri në daljen e përgjigjes së analizave zyrtare.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme