Prezantimi i Drejtores së Përgjithshme të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, Znj. Jeta Deda

 

Me Drejtoren e Përgjithshme të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, Jeta Deda, një prezantim i parë në zyrat qendrore të institucionit, për të ndarë me ekipin drejtues mesazhin për rëndësinë e menaxhimit të punës dhe vëmendjen e shtuar ndaj sigurisë ushqimore në prag të festave të fundvitit. Jemi krenarë për prodhimet tona e do ushtrojmë kontrollet e duhura që bashkë me produktet e tjera ushqimore të vijnë në tavolinat e konsumatorëve, të freskëta e të sigurta, në këto ditë festash.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme