I ftuar në emisionin “Alert” në News24, Drejtori i Komunikimit të Riskut dhe Monitorimit, Z. Kullolli

Në emisionin “Alert” në News24, ishte i ftuar Drejtori i Komunikimit të Riskut dhe Monitorimit, Z. Manush Kullolli.

Gjatë intervistës u diskutua ne lidhje me kontrollet zyrtare që ka ndërmarr AKU, sidomos tani me afrimin e festave te fundvitit ku dhe fluksi i blerjeve është me i lartë.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne vijim gjeni link-un e intervistes se kryer:

 

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme