Siguria Ushqimore-Cila është mënyra më e mirë për të shkrirë mishin?

Në përditshmërinë e tyre amvisave u duhet gjithmonë të nxjerrin mish nga ngrirja për të gatuar. Po cila është mënyra më e mirë për ta shkrirë mishin?

Klikoni foton e dytë për të mësuar përgjigjen e saktë.

 

#aku #konsumator #siguriaushqimore #këshillapërkonsumatorët #foodsafety #bashkëpërsigurinëushqimore #projektipërsiguriushqimore #euforalbania

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme

Informacion për Publikun

Autoriteti Kombetar i Ushqimit bën me dije qytetarëve që është në gadishmëri dhe veprim të menjëhershëm, me efektivitet të plotë për cdo rast të cënimit të Sigurisë Ushqimore me qëllim garantimin e konsumatorit vendas. Garantimi i sigurisë ushqimore është një proces dinamik, për të cilin stuktura qëndrore dhe ato ligj zbatuese përgjigjien rast pas rasti, pavarësisht ngjyrimeve politike dhe daljeve mediatike për tëtërhequr vëmendje.  Transparenca e komunikimit të riskut me publikun është gjithashtu një proces thelbësor në informacionin korrekt përkonsumatorin,