Për jetëgjatësinë e produkteve si mishi, peshku etj. ato futen në ngrirje.
Por, a i eleminon bakteret ngrirja?
Klikoni foton e dytë për të mësuar përgjigjen e saktë.
Shqipëria mirëpret për herë të parë përfaqësues të lartë të
Fushata ndërgjegjësuese për sensibilizimin e konsumatorëve gjatë gjithë sezonit veror,
Fushata sensibilizuese për subjektet të cilat prodhojnë dhe tregtojnë produktin
Inspektorë të Drejtorisë së Përgjithshme të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit
Ky website u krijua me mbështetjen financiare të Bashkimit Evropian përmes Projektit për Siguri Ushqimore. Përmbajtja e tij është përgjegjësi vetëm e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e Bashkimit Evropian.