Drejtori i Përgjithshëm i AKU Z. Lili monitoron furrat e bukës dhe pastiçeritë në qytetin e Korçës

Drejtori i Përgjithshëm i AKU -së Z.Robert Lili ka monitoruar nga afër zbatimin e kërkesave ligjore në furrat e bukës dhe pastiçeritë në qytetin e Korçës.

Referuar Planit të monitorimit të subjekteve me risk të lart po kontrollohen me rigorozitet të gjitha furrat e bukës dhe pastiçeritë për tregtimin produkteve ushqimore të sigurta dhe të shëndetshme.

Duke uruar një sezon të mbarë turistik, Drejtori i Përgjithshëm i AKU-së, garantoi konsumatorët se çdo produkt ushqimor do të kontrollohet për sigurinë e tij, si e vetmja mënyrë për mbrojtur shëndetin e qytetarëve

#BashkëPërSigurinëUshqimore

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme