AKU kryen 353 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë vazhduar gjatë ditës së sotme inspektimet dhe monitorimet si pjesë e Task-Forcës Anti-Covid.

Këmbëngulet në çdo monitorim të Task-Forcës që të zbatohet protokolli i sigurisë nëpër biznese, si e vetmja mënyrë për të shmangur përhapjen e virusit.

Gjatë inspektimeve janë dhënë disa masa administrative me paralajmërim, për mungesë të rinovimit të analizave të ujit, të librezave shëndetësore, si dhe mungesë të Planit 3D.

Referuar Planit të Marrjes së Mostrave janë marrë 59 mostra në monitorim të qumështit dhe në fruta -perime për analizim të mbetjeve pesticide.

AKU vijon punën pandërprerë në terren në garantim të sigurisë ushqimore dhe mbrojtjes së shëndetit të konsumatorëve.

#BashkëPërSigurinëUshqimore

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme