AKU/ Intervista për Median mbi masat dhe monitorimet e DRAKU Korçë kundër përhapjes së COVID-19

 

Intervista e Drejtorit Rajonal të AKU Korçë Z. Daniel Bojko, lidhur me masat e marra kundër përhapjes së COVID-19 dhe monitorimet e kryera me fokus garantimin e sigurisë ushqimore në vend.
 

❗️ FRIKË ASPAK, KUJDES PO
 

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme