Urdhër për planin e masave organizative dhe administrative të AKU, në kuadër të parandalimit të përhapjes së virusit COVID-19

 

Për të aksesuar Urdhërin Nr. 1345, datë 12.03.2020 “Për miratimin e masave në lidhje me zhvillimin e procesit të inspektimit, në kuadër të parandalimit të përhapjes së Virusit COVID-19”, ndiqni linkun ose shfletoni galerinë e mëposhtme.

 

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme