Category Archives: Lajmet e fundit

30 Jun
0

Nga Berati, Drejtori i Përgjithshëm i AKU-së: Zero tolerancë për abuzuesit me sigurinë ushqimore

Drejtori i Përgjithshëm i AKU-së Z. Robert Lili ishte në Berat ku monitoroi zbatimin e masave anti-Covid dhe plotësimin e kërkesave ligjore nga Operatorët e Biznesit Ushqimor, ku dhe vijoi shpërndarja e materialeve mbrojtëse. Z. Lili nxiti dhe kërkoi nga ...

Lexo më shumë
29 Jun
0

AKU kryen 569 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të AKU kanë vijuar inspektimin në garantim të sigurisë ushqimore dhe monitorime në kuadër të Taks-Forcës Anti-Covid. Orientohet dhe këshillohet pa ndërprerë që të respektohen të gjitha protokollet e sigurisë, kundër përhapjes së sëmundjes Covid-19. Gjatë inspektimeve ndaj ...

Lexo më shumë
29 Jun
0

Drejtori i Përgjithshëm i AKU nga Shkodra: Vijimi i zbatimit të masave thelbësore për shëndetin e të gjithë konsumatorëve

Drejtori i Përgjithshëm i AKU-së Z. Robert Lili ka ndjekur nga afër zbatimin e masave Anti-Covid në qarkun e Shkodrës ku ka vijuar edhe shpërndarja e materialeve mbrojtëse për subjektet ushqimore. Zbatimi dhe respektimi i të gjitha masave të vendosura ...

Lexo më shumë
26 Jun
0

AKU kryen 608 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të AKU-së kanë vijuar edhe gjatë ditës së sotme inspektimet dhe monitorimet në garantim të sigurisë ushqimore dhe në kuadër të Taks-Forcës anti-covid. Këshillohet në çdo monitorim që bizneset të kujdesen për zbatimin e protokolleve të sigurisë, si ...

Lexo më shumë
26 Jun
0

Drejtori i Përgjithshëm  i AKU në Durrës, Lili: Jeta dhe shëndeti i konsumatorëve prioriteti ynë

Në sajë të bashkëpunimit me projektin për Sigurinë Ushqimore të financuar nga BE-ja, AKU-ja ka vijuar shpërndarjen e materialeve mbrojtëse si mbështetje dhe bashkëpunim me subjektet ushqimore për t’i ardhur sadopak në ndihmë në zbatimin e masave të marra nga ...

Lexo më shumë