Category Archives: Lajmet e fundit

12 Jan
0

Sot AKU ka kryer 520 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, ne zbatim te planit te punës por edhe si pjesë e Task-Forcës Anti Covid, kanë kryer gjatë ditës së sotme inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin. Gjatë kontrolleve zyrtare për garantimin e ...

Lexo më shumë
11 Jan
0

Sot AKU ka kryer 523 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, ne zbatim te planit te punës por edhe si pjesë e Task-Forcës Anti Covid, kanë kryer gjatë ditës së sotme inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin. Gjatë kontrolleve zyrtare për garantimin e ...

Lexo më shumë
08 Jan
0

Sot AKU ka kryer 432 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, ne zbatim te planit te punës por edhe si pjesë e Task-Forcës Anti Covid, kanë kryer gjatë ditës së sotme inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin. Gjatë kontrolleve zyrtare për garantimin e ...

Lexo më shumë
07 Jan
0

Sot AKU ka kryer 574 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, ne zbatim te planit te punës por edhe si pjesë e Task-Forcës Anti Covid, kanë kryer gjatë ditës së sotme inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin. Gjatë kontrolleve zyrtare për garantimin e ...

Lexo më shumë
06 Jan
0

Sot AKU ka kryer 563 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, ne zbatim te planit te punës por edhe si pjesë e Task-Forcës Anti Covid, kanë kryer gjatë ditës së sotme inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin. Gjatë kontrolleve zyrtare për garantimin e ...

Lexo më shumë