Category Archives: Lajmet e fundit

11 Mar
0

Sot AKU ka kryer 346 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore. Gjatë ditës së sotme janë realizuar nga Drejtoritë Rajonale të AKU- së 346 inspektime dhe monitorime në bazë ...

Lexo më shumë
10 Mar
0

Sot AKU ka kryer 278 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore. Gjatë ditës së sotme janë realizuar nga Drejtoritë Rajonale të AKU- së 278 inspektime dhe monitorime në bazë ...

Lexo më shumë
09 Mar
0

Sot AKU ka kryer 413 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore. Gjatë ditës së sotme janë realizuar nga Drejtoritë Rajonale të AKU- së 413 inspektime dhe monitorime në bazë ...

Lexo më shumë
08 Mar
0

Sot AKU ka kryer 197 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore. Gjatë ditës së sotme janë realizuar nga Drejtoritë Rajonale të AKU- së 197 inspektime dhe monitorime në bazë ...

Lexo më shumë
06 Mar
0

INFLUENCA AVIARE (GRIPI I SHPENDËVE): 25 VENDE TË BE / EEA TË PREKUR, TREGON RAPORTI I FUNDIT  

Rreth 1.000 raste zbulimi të gripit të shpendëve shumë patogjen (HPAI) u raportuan në 25 vende të BE / EEA dhe Mbretërinë e Bashkuar në periudhën 8 Dhjetor 2020 dhe 23 Shkurt 2021, sipas pasqyrës së fundit të HPAI në ...

Lexo më shumë