Category Archives: Lajmet e fundit

26 Mar
0

TRANSPARENCA NË VLERËSIMIN E RISKUT: FILLON NJË EPOKË E RE

Rregulla të reja mbi transparencën dhe qëndrueshmërinë janë vendosur për të transformuar mënyrën se si EFSA kryen rolin e saj si vlerësues i riskut në sistemin e BE të sigurisë ushqimore. Një rregullore e re e miratuar nga Parlamenti Evropian ...

Lexo më shumë
25 Mar
0

Sot AKU ka kryer 224  inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore. Gjatë ditës së sotme janë realizuar nga Drejtoritë Rajonale të AKU- së 224 inspektime dhe monitorime  në bazë ...

Lexo më shumë
25 Mar
0

Ushqim i shëndetshëm për në shkollë

Zakonet e mira të të ushqyerit, që merren qysh në fëmijëri, mund të praktikohen gjithë jetën. Vakti i drekës na furnizon me rreth një të tretat e vlerave ushqyese ditore, që janë të nevojshme për trupin tonë, ndaj, për shkak ...

Lexo më shumë
24 Mar
0

Sot AKU ka kryer 214 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore. Gjatë ditës së sotme janë realizuar nga Drejtoritë Rajonale të AKU- së 214 inspektime dhe monitorime në bazë ...

Lexo më shumë
23 Mar
0

Sot AKU ka kryer 254 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore. Gjatë ditës së sotme janë realizuar nga Drejtoritë Rajonale të AKU- së 254 inspektime dhe monitorime në bazë ...

Lexo më shumë