Category Archives: Lajmet e fundit

25 May
0

Sot AKU ka kryer 157 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë kryer 157 inspektime dhe monitorime në bazë të fushës së veprimtarisë të planit mujor të inspektimit dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në e-mail zyrtar info@aku.gov.al   Gjatë kontrolleve zyrtare në operatorët e ...

Lexo më shumë
25 May
0

AKU Webinar Prezantues “Java Shqiptare e Aftësive 2021”

Ditën e sotme u zhvillua Webinar prezantues mbi misionin, objektivat dhe fusheveprimin e Autoriteti Kombëtar të Ushqimit.   Ky aktivitet u zhvillua ne bashkëpunim dhe me asistencën e Projektit te Sigurisë Ushqimore dhe Veterinarisë si dhe me Organizatën Albania Skills, ...

Lexo më shumë
24 May
0

Sot AKU ka kryer 144 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë kryer 144 inspektime dhe monitorime në bazë të fushës së veprimtarisë të planit mujor të inspektimit dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në e-mail zyrtar info@aku.gov.al   Gjatë kontrolleve zyrtare në operatorët e ...

Lexo më shumë
21 May
0

Sot AKU ka kryer 136 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë kryer 136 inspektime dhe monitorime në bazë të fushës së veprimtarisë të planit mujor të inspektimit dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në e-mail zyrtar info@aku.gov.al   Gjatë kontrolleve zyrtare në operatorët e ...

Lexo më shumë
21 May
0

FINALIZOHET OPERACIONI SKADENCA

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit konkretisht Sektori i Monitorimit dhe Hetimit Ushqimor i Drejtorisë se Komunikimit te Riskut dhe Monitorimit ne bashkëpunim me Seksionin për Krimin Ekonomik e Financiar në Drejtorinë Vendore të Policisë Tiranë dhe Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, ...

Lexo më shumë