Category Archives: Lajmet e fundit

01 Jun
0

Sot AKU ka kryer 190 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë kryer 190 inspektime dhe monitorime në bazë të fushës së veprimtarisë të planit mujor të inspektimit dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në e-mail zyrtar info@aku.gov.al   Gjatë kontrolleve zyrtare në operatorët e ...

Lexo më shumë
31 May
0

Sot AKU ka kryer 152 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë kryer 152 inspektime dhe monitorime në bazë të fushës së veprimtarisë të planit të inspektimit dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në e-mail zyrtar info@aku.gov.al.   Gjatë kontrolleve zyrtare në operatorët e biznesit ...

Lexo më shumë
28 May
0

Sot AKU ka kryer 168 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë kryer 168 inspektime dhe monitorime në bazë të fushës së veprimtarisë të planit mujor të inspektimit dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në e-mail zyrtar info@aku.gov.al   Gjatë kontrolleve zyrtare në operatorët e ...

Lexo më shumë
27 May
0

Sot AKU ka kryer 144 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë kryer 144 inspektime dhe monitorime në bazë të fushës së veprimtarisë të planit mujor të inspektimit dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në e-mail zyrtar info@aku.gov.al   Gjatë kontrolleve zyrtare në operatorët e ...

Lexo më shumë
26 May
0

Sot AKU ka kryer 146 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë kryer 157 inspektime dhe monitorime në bazë të fushës së veprimtarisë të planit mujor të inspektimit dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në e-mail zyrtar info@aku.gov.al   Gjatë kontrolleve zyrtare në operatorët e ...

Lexo më shumë