Category Archives: Lajmet e fundit

07 Jun
0

Sot AKU ka kryer 173 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë kryer 173 inspektime dhe monitorime në bazë të fushës së veprimtarisë të planit të inspektimit dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në e-mail zyrtar info@aku.gov.al   Gjatë kontrolleve zyrtare në operatorët e biznesit ...

Lexo më shumë
04 Jun
0

Sot AKU ka kryer 143 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë kryer 143 inspektime dhe monitorime në bazë të fushës së veprimtarisë të planit të inspektimit dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në e-mail zyrtar info@aku.gov.al   Gjatë kontrolleve zyrtare në operatorët e biznesit ...

Lexo më shumë
03 Jun
0

Sot AKU ka kryer 202 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë kryer 202 inspektime dhe monitorime në bazë të fushës së veprimtarisë të planit të inspektimit dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në e-mail zyrtar info@aku.gov.al   Gjatë kontrolleve zyrtare në operatorët e biznesit ...

Lexo më shumë
02 Jun
0

INFORMACION

Operatorët e Biznesit Ushqimor mund të realizojnë dy shërbime online nga AKU, në portalin E-Albania 1- NOTIFIKIM ETIKETE Ky shërbim u mundëson operatorëve ushqimorë të cilët janë përgjegjës për etiketimin e produkteve ushqimore, të aplikojnë për notifikimin e etiketës. Bazuar ...

Lexo më shumë
02 Jun
0

Sot AKU ka kryer 221 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë kryer 221 inspektime dhe monitorime në bazë të fushës së veprimtarisë të planit të inspektimit dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në e-mail zyrtar info@aku.gov.al   Gjatë kontrolleve zyrtare në operatorët e biznesit ...

Lexo më shumë