Category Archives: Lajmet e fundit

31 Mar
0

AKU/ Veprimtaria ditore inspektuese, vijojnë monitorimet në terren për garantimin e sigurisë ushqimore

  AKU, kontrolle cdo ditë në terren për të garantuar sigurinë ushqimore Gjatë ditës së sotme, trupat inspektuese të Drejtorive Rajonale të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit ka qenë në terren, duke kontrolluar subjektet ushqimore për garantimin e sigurisë ushqimore, si ...

Lexo më shumë
30 Mar
0

AKU/ Veprimtaria ditore inspektuese, vijojnë monitorimet në terren për garantimin e sigurisë ushqimore

  AKU vijon në mënyrë rigoroze monitorimet në të gjithë vendin për të garantuar sigurinë ushqimore. Gjatë ditës së sotme: Janë kryer 98 monitorime dhe kontrolle zyrtare, Janë vendosur 2 masa administrative “gjobë” me vlerë 100,000 lekë (produkte të pambuluara, ...

Lexo më shumë
28 Mar
0

AKU/ Veprimtaria ditore inspektuese, vijojnë monitorimet në terren për garantimin e sigurisë ushqimore

  Edhe sot, si çdo ditë të luftës së pandalur për mbrojtjen e jetës së të gjithë qytetarëve shqipëtar, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon monitorimet në të gjithë subjektet ushqimore. Gjatë ditës së sotme AKU ka kryer kryer 101 monitorime, ...

Lexo më shumë
27 Mar
0

AKU/ Veprimtaria ditore inspektuese, vijojnë monitorimet në terren për garantimin e sigurisë ushqimore

  Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon monitorimet dhe kontrollet rigoroze në të gjithë vendin pranë subjekteve të ndyshme ushqimore, të lejuara të ushtrojnë aktivitetin në zbatim të masave shtrënguese higjeno-sanitare me qëllim përballimin më të mirë ndaj situatës së krijuar ...

Lexo më shumë
27 Mar
0

Siguria ushqimore/ COVID-19 (Coronavirus)

AKU po monitoron shpërthimin e COVID-19 (coronavirus) dhe po vijon punën duke ndjekur këshilla dhe masat e marra nga qeveria. Inspektorët e AKU janë në terren duke mbikqyrur aktivitetin e Operatorëve të Biznesit Ushqimor dhe respektimin nga ana e tyre ...

Lexo më shumë