Trajnim mbi “Validimin e Metodës dhe Pasigurinë në Matje”

UNIDO (Organizata e Kombeve të Bashkuara për zhvillim industrial) nëpërmjet Programit Global për Cilësi dhe Standarde(GQSP) ka zhvilluar përgjatë tre ditëve trajnimin mbi “Validimin e Metodës dhe Pasigurinë në Matje”.

Nëpërmjet këtij trajnimi ku merrnin pjesë edhe stafe të laboratorëve të AKU-së, synohet vijimi i mbështetjes për fuqizimin e laboratorëve në zinxhirët e vlerës së Bimëve Mjekësore dhe Aromatike si dhe të Fruta-Perimeve.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme