Pemë për 8 Mars!

Gruaja është shembulli i forcës dhe vazhdimësisë, shembulli i punës së palodhur dhe motorrit të zhvillimit të shoqërisë.

Së bashku me koleget e Autoriteti Kombetar i Ushqimit ju bashkuam iniciativës së Kryetarit të Bashkisë Tiranë për fuqizimin e Parkut të Liqenit, ku mbollëm disa pemë si simbol i kësaj dite.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme

Njoftim

Lënda: Ftesë për negociatë, “Për botim në median e shkruar”.