Zhvillohet trajnimi mbi “Menaxhimin e Lidershipit për rritjen e performancës në periudha sfide në nivel kombëtar dhe lokal”

Është zhvilluar trajnimi mbi “Menaxhimin e Lidershipit për rritjen e performancës në periudha sfide në nivel kombëtar dhe lokal”, në kuadër të programit “ Të trajnuarit, trajnojnë” nga specialistë të Drejtorisë së Përgjithshme të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, nëpërmjet programit online Webex.

Në këtë trajnim morën pjesë përfaqësues inspektorë e specialistë nga Drejtoritë Rajonale të AKU-së, në të cilin u trajtuan në bashkëbisedime, temat e lidershipit të sjella në formate të ndryshme të zgjidhjes së konflikteve në mënyrë pozitive dhe produktive.

Ndërthurja e këtyre mesazheve në të tilla formate trajnimi, nënkupton krijimin e raporteve reciproke mes lidershipit dhe institucionit, për të ndikuar pozitivisht tek procesi i organizimit dhe menaxhimit të situatave, zhvillimit dhe mbarëvajtjes së punës.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme

Njoftim

Lënda: Ftesë për negociatë, “Për botim në median e shkruar”.