12.01.2022 | AKU

12.01.2022 | AKU Durrës:
 
Inspektorët kanë kryer riinspektime për verifikimin e detyrave të lëna në 14 subjekte, përkatësisht: market , restorant, bar , tregtim peshkuku rezultoi se i kanë realizuar detyrat. 7 nga subjektet u gjetën të mbyllur, njëri ka mbyllur aktivitetin. Inspektorët kanë kryer 1 inspektim pas përgjigjes së analizave mbi normë, u bë verifikimi i dokumentacionit të blerjes.
 
📋12.01.2022 | AKU Gjirokastër: 20 inspektime në terren dhe pikën e inspektimit kufitar të produkteve shtazore, joshtazore dhe bimore. Janë marrë 3 mostra qumësht për analizim mikrobiologjik.
 
📋12.01.2022 | AKU Dibër: janë kryer 20 inspektime dhe monitorime në njësi tregtimi, bar kafe  dhe restorante.
 
AKU është gjithnjë në alert për mbrojtjen e konsumatorit!
 

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme