13.01.2022 | AKU

 

13.01.2022 | AKU Fier:
 
Inspektorët kanë kryer inspektime për 14 subjekte, përkatësisht: njësi tregtimi mishi dhe peshku, stabiliment përpunim qumështi, furrë buke , njësi tregtimi produkte mbrojtjes bimëve (PMB). U bllokuan 395 litra PMB për rezultate nën normë të lëndës aktive.
 
13.01.2022 | AKU Elbasan: 13 inspektime në fast food , pastiçeri , super markete . Është marrë 1 paralajmërim  për shkelje të konstatuara.
 
13.01.2022 | AKU Shkodër: janë kryer 10 inspektime dhe monitorime në njësi tregtimi, bar kafe  dhe restorante dhe licensime. Janë marrë 2 mostra për mbetjen e pesticideve në.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme