Drejtori i Përgjithshëm i AKU-së, Z. Bledar Skenderi zhvillon takim pune me stafin e AKU Lezhë

Drejtori i Përgjithshëm i AKU-së, Z. Bledar Skenderi zhvillon takim pune me stafin e AKU Lezhë për të diskutuar mbi problematika të inspektimit në terren dhe për të nxitur ritmet e punës në funksion të përmirësimit të performancës së inspektorëve.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme