Diten e sotme u zhvillua ne AKU ne kuader te marreveshjes CEFTA takimi per komponentin ligjor te projektit SEED

Diten e sotme u zhvillua ne AKU ne kuader te marreveshjes CEFTA takimi per komponentin ligjor te projektit SEED (Projekt IT qe do te krijoje nje software per procedurat e pikes se kalimit kufitar) per te diskutuar mbi harmonizimin e certifikatave veterinare si dhe per te prezantuar aktivitetet e performuara dhe rezultatet qe priten te zhvillohen ne kuader te projektit SEED+.
 
Ky projekt do te permiresoje performancen e AKU ne zbatim te procedurave ne Pikat e Inspektimit Kufitar duke informatizuar procese te punes.
 
Pas prezantimit te rezultateve te pritshme dhe planit te punes mbi komponentet e projekti, u trajtuan aktivitetet dhe kompetencat e AKU mbi certifikatat e shendetit te produkteve.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme