Sot AKU ka kryer 136 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin

 
Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë ushtruar veprimtarinë e tyre në bazë të planit vjetor të inspektimit me bazë risku dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në rrugët e komunikimit të institucionit (info@aku.gov.al / nr. Gjelbër 08007575).
 
Gjatë kontrolleve zyrtare në operatorët e biznesit ushqimor janë dhënë 22 masa me paralajmërim.
 
Referuar Planit Vjetor të Marrjes së Mostrave me bazë risku janë marrë 14 mostra në produkte ushqimore të natyrave të ndryshme.
 

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme