Intervista e Drejtorit të Përgjithshëm Z. Bledar Skënderi në emisionin “Sot Live në Shqipëri” tek Report TV

Intervista e Drejtorit të Përgjithshëm Z. Bledar Skënderi në emisionin “Sot Live në Shqipëri” tek Report TV në lidhje me monitorimet dhe inspektimet e realizuara si dhe objektivat për vitin 2021.

Në vijim gjeni linkun e intervistës së plotë:

 

https://www.youtube.com/watch?v=Mr4KHlstpvc&feature=emb_logo

 

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme