Nga Berati, Drejtori i Përgjithshëm i AKU-së: Zero tolerancë për abuzuesit me sigurinë ushqimore

Drejtori i Përgjithshëm i AKU-së Z. Robert Lili ishte në Berat ku monitoroi zbatimin e masave anti-Covid dhe plotësimin e kërkesave ligjore nga Operatorët e Biznesit Ushqimor, ku dhe vijoi shpërndarja e materialeve mbrojtëse.

Z. Lili nxiti dhe kërkoi nga subjektet ushqimore zbatimin e kërkesave ligjore, pasi në të kundërt masat ndëshkuese do të jenë rigoroze.

Zbatimi rigoroz i masave të marra dhe nxjerrja në treg e produkteve të sigurta për konsum janë fokusi i AKU-së. Askush që cënon të shëndetin e konsumatorëve nuk do të tolerohet.

 

#BashkëPërSigurinëUshqimore

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme