AKU kryen 378 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë vijuar edhe gjatë ditës së sotme kontrollet zyrtare dhe monitorimet, në garantim të sigurisë ushqimore dhe monitorime në kuadër të Task-Forcës së ngritur kundër përhapjes së Covid-19.

Janë kryer 378 kontrolle zyrtare dhe monitorime,

Janë vendosur 4 masa admnistrative “paralajmërim”, për zbatimin e protokolleve të sigurisë kundër përhapjes së Covid-19.

Në kuadër të Planit të Marrjes së Mostrave, janë në total 23 mostra për analizim.

AKU bazuar legjislacionit në fuqi, do të jetë i pranishëm në të gjithë vendin për të garantuar sigurinë ushqimore dhe shëndetin e konsumatorëve.

#BashkëpërSigurinëUshqimore

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme