Gjatë monitorimit të kryer në subjekte me aktivitet “Furrë buke” dhe “Njësi tregtimi fruta-perime”, ku në fokus të veçantë, përveç masave mbrojtese, ka qenë edhe abuzimi me çmimet, është kërkuar më shumë ndërgjegjësim dhe solidarizim në këto kohë të vështira nga ana e subjekteve, si dhe tregtimi i produktit ushqimor “bukë” në gjendje të paprerë, pasi cënon drejtpërdrejtë shëndetin e konsumatorëve.
Nga kontrollet dhe monitorimet e kryera u konstatua se pjesa më e madhe e subjekteve ishte ndërgjegjësuar dhe përdornin mjetet mbrojtëse si dorezat, maskat dhe dezinfektantët.
Gjithashtu, subjektet u këshilluan dhe u inkurajuan për të zbatuar dhe respektuar masat e marra për forcimin e higjenës dhe kontaktit mes personave, në funskion të mbrojtjes së jetës të gjithësecilit prej nesh.
❗️ FRIKË ASPAK, KUJDES PO