Category Archives: Lajmet e fundit

18 Jun
0

AKU kryen 603 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit me fokus kryesor garantimin e sigurisë ushqimore ka kryer gjatë ditës së sotme 603 inspektime dhe monitorime në kuadër të Planit Vjetor dhe si pjesë e Task Forcës kundër përhapjes së Covid -19. Këshillohet vijimësisht biznesi ...

Lexo më shumë
18 Jun
0

Drejtori i Përgjithshëm i AKU ndjek nga afër monitorimin e trupës inspektuese si pjesë e task forcës anti-COVID

Në kuadër të masave kundër COVID-19, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit (AKU), gjatë ditës së sotme, ka kryer kontrolle dhe ka monitoruar nga afër shërbimin në furrat e bukës në Tiranë. Drejtori i Përgjithshëm i AKU- së, Z. Robert Lili, në ...

Lexo më shumë
17 Jun
0

AKU kryen 756 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të AKU-së me fokus të pandërprerë sigurinë ushqimore, kanë kryer gjatë gjithë ditës 756 inspektime dhe monitorime në kuadër të Taks-Forcës anti Covid. Gjatë inspektimeve janë vendosur 3 masa administrative. Është vendosur 1 masë administrative për moszbatim të ...

Lexo më shumë
17 Jun
0

Drejtori i Përgjithshëm i AKU-së monitoron nga afër OBU-të për protokollet e sigurisë kundër përhapjes së Covid-19

Drejtori i Përgjithshëm i AKU Z. Robert Lili ka monitoruar nga afër zbatimin dhe respektimin e masave të marra kundër përhapjes së Covid-19 nga ana e Operatorëve të Biznesit Ushqimor. Gjatë kontrolleve të kryera Z. Lili theksoi detyrimin dhe përgjegjësinë ...

Lexo më shumë
16 Jun
0

AKU kryen 626 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të AKU-së me fokus të pandërprerë sigurinë ushqimore kanë kryer 626 inspektime në kuadër të Planit Vjetor dhe si pjesë e Taks-Forcës anti-Covid.Duke këshilluar bizneset ushqimore për rëndësinë e madhe që ka në këto momente respektimi me rigorozitet ...

Lexo më shumë