Category Archives: Lajmet e fundit

07 Apr
0

Sot AKU ka kryer 249 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore. Gjatë ditës së sotme janë realizuar nga Drejtoritë Rajonale të AKU- së 249 inspektime dhe monitorime në bazë ...

Lexo më shumë
06 Apr
0

Sot AKU ka kryer 244 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore. Gjatë ditës së sotme janë realizuar nga Drejtoritë Rajonale të AKU- së 244 inspektime dhe monitorime në bazë ...

Lexo më shumë
04 Apr
0

OBEZITETI DHE MBIPESHA: SHKAQET, PASOJAT DHE REDUKTIMI

Çfarë e shkakton obezitetin dhe mbipeshën? Shkaku themelor i obezitetit dhe mbipeshës është çekuilibri i energjisë, mes kalorive që merren dhe kalorive që harxhohen. Në botë vërehet: – një rritje e konsumit të ushqimeve të dendura me energji, që përmbajnë ...

Lexo më shumë
02 Apr
0

Sot AKU ka kryer 172 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore. Gjatë ditës së sotme janë realizuar nga Drejtoritë Rajonale të AKU- së 172 inspektime dhe monitorime në bazë ...

Lexo më shumë
01 Apr
0

Sot AKU ka kryer 207 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore. Gjatë ditës së sotme janë realizuar nga Drejtoritë Rajonale të AKU- së 207 inspektime dhe monitorime në bazë ...

Lexo më shumë